صدیق بودن نشانه بندگی خداست
معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س)گرگان گفت: اگر بندگی خدا در فاطمه زهرا(سلام الله علیها) نبود، ایشان صدیقه کبری نمی شد، این صدیق بودن نشانه بندگی خداست.
به گزارش معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(س)گرگان، خانم سیده هاجر هاشمی در نشست علمی با موضوع” جلوه های عبودیت و بندگی در زندگی حضرت زهرا(س)” که به مناسبت ایام فاطمیه و با حضور کارکنان مجموعه حوزوی الزهرا(س) گرگان برگزار شد، با استناد به کلام مقام معظم رهبری گفت: “ارزش فاطمه زهرا(س) به عبودیت و بندگی خداست “.
وی افزود: مهمترین نشانه تعبد و بندگی آن است که زندگی انسان خدا محور بوده و با عبادت خداوند همراه باشد، چنانچه با نگاه به عبادت های حضرت زهرا(سلام الله علیها) این عبودیت فهمیده می شود به طوری که عشق الهی در زندگی آن حضرت موج می زند.
استاد حوزه با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) ادامه داد: اگر بندگی خدا در فاطمه زهرا(سلام الله علیها) نبود، ایشان صدیقه کبری نمی شد، این صدیق بودن نشانه بندگی خداست.
هاشمی” خدامحوری” را اولین جلوه بندگی در زندگی حضرت زهرا(س) برشمرد و گفت: فاطمه زهرا(سلام الله علیها) در دوران کوتاه عمرخود، با عبادت های بی نظیر، به فتح رفیع ترین قله های خدامحوری نائل آمدند، به گونه ای که ایشان با خدامحوری به جایی رسید که جبرئیل امین بر او نازل می شد.
وی از دیگر جلوه های هنر عبودیت در سبک و سیره عبادی حضرت زهرا(س) را اخلاص نامید و خاطر نشان کرد: اخلاص عبارت از؛ صاف کردن عمل از هر ناخالصی و پالایش کارها از هر آلایشی است، به گونه ای که برای غیر خدا هیچ نصیبی درآن نباشد.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان اضافه کرد: زهرای مرضیه(سلام الله علیها) در اوج قله اخلاص بوده و این ویژگی ممتاز آن حضرت، ریشه در اعتقادات بنیادین و عشق دیرین او نسبت به باورهای دینی و عبودیت فراوان دارد.
هاشمی، خضوع و خشوع و نیز دعا و نیایش عابدانه را از دیگر جلوه های عبودیت حضرت زهرا(سلام الله علیها) دانست و خاطر نشان کرد: اگر قلب از هیبت و عظمت الهی خاشع گردد، قهراً بدن نیز خاضع می شود، همچنین خشیت بر کسانی عارض می شودکه بر عظمت کبریایی خداوند آگاه بوده و قرب را چشیده باشند” إِنَّما یَخشی اللهَ مِن عباده العلماء".
آخرین نظرات